Firenze mattur på sykkel

Fra kr 440

Få en smak av Firenze på en sykkeltur gjennom den vakre byen! Kombiner en morsom og informativ sykkeltur i renessanses fødeby med en mattur, som inkluderer tre av Firenzes beste kulinariske opplevelser. 

Hva er inkludert?
- 3-times sykkeltur i Firenze (ca. 9 km)
- Smak på Firenzes mest kjente kulinariske lekkerier
- Besøk Firenzes viktigste severdigheter 
- Garantert max. 12 personer per tur
- Gratis utlån av barnesykler, barneseter og hjelmer 

Spis og sykle deg gjennom Firenze
Vi starter vår mattur i en av de mest sjarmerende katedralene i verden og dens verdenskjente kuppel, etterfulgt at Beccaria-kvarteret, hvor du får smake på tradisjonelt italiensk wienerbrød. Vi fortsetter sykkelturen til det kjente San Niccolo'-distriktet, hvor vi nyter en tradisjonell schiacciata all’olio (flatt, saltet brød med olivenolje), som de lokale kjøper hver dag. 

I løpet av turen besøker vi også de viktigste historiske stedene i Firenze, som Piazza della Repubblica-plassen, Ponte Vecchio, Piazza della Signoria-plassen og det vakre San Niccolo-distriktet. 

Mens guiden din forteller om byens mest populære severdigheter, forteller hun deg også om den lokale matkulturen - for eksempel hvordan gelato er linket til Firenze og hvorfor det toskanske brødet er usaltet. 

Høydepunkter:
Santissima Annunziata, Ponte Vecchio, Santa Croce-plassen, S.M Novella-plassen, domkirken, Republic-plassen, Signoria-plassen, Porcellino-markedet og San Niccolo-distriktet.  

Turen foregår på engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen. 

Hvor starter turen?
Turen starter ved Via dei Cimatori, 9-red. Møt opp 15 min. før turen starter. 

Hvor lenge varer turen?
Turen varer ca. 3 timer.  

Finnes det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn mellom 6-12 år. Det er gratis for barn mellom 3-5 år ifølge med en betalende voksen

Merk vennligst: Hvis barnet ditt er under 10 år krever vi ekspert nivå på sykling og at han/hun sykler på sin egen sykkel. Personalet har til enhver tid rett til å avvise barnet ditt uten å skulle refundere billettprisen.  

Åpningstider

Turen opererer mandag - lørdag kl. 10:00. 

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Åpningstider

Veibeskrivelse

Firenze mattur på sykkel

Adresse
Via dei Cimatori, 9-red 50122 Firenze

×