Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Firenze Duomo visning med adgang til terrasse og klokketårninngang

 
Fra kr 961

Klar for å bli overrasket? Det blir du helt sikkert på denne rundturen. Måtte det være fra de strålende kunstverkene, den arkitektoniske innovasjonen eller utsikten over Firenze. Har du lyst til å se enda mer? Utforsk Duomo-museet, klokketårnet og baptisten. Adgang er inkludert i billettene!

Høydepunkter

- Slipp køen til Firenze Duomo
- Lær fra en engelsktalende ekspertguide
- Få en fantastisk utsikt over Firenze
- Adgang til Duomo-museet, klokketårnet og baptisten er inkludert
- Gratis headset sørger for at du ikke går glipp av et eneste ord

Hva kan jeg forvente?

Firenze Duomo er verdens tredje største katedral. De bemerkelsesverdige egenskapene inkluderer det gotiske marmorens ytre, enhåndsuret (eneste i sitt slag), de 44 glassmaleriene..., listen fortsetter og fortsetter.

Det er ikke så vanskelig å forstå at denne imponerende kirken trekker store folkemengder. Men på denne turen vil din engelsktalende guide ta deg forbi køen takket være en egen prioritert tilgang. På innsiden er bygningen dekorert med fresker, hvorav den mest kjente er Vasari's The Last Judgment.

Etter å ha utforsket innsiden av bygningen, drar du opp til terrassene. Gruppen har en eksklusiv tidsluke booket som gjør det til et rolig tidspunkt å se utover Firenzes røde tak. Det er sjelden muliget til unik utsikt siden få rundturer tar besøkende opp til disse halvprivate områdene.

Det neste høydepunktet Brunelleschi Dome (kuppelen). Guiden vil fortelle om at kuppelen bygget ved hjelp av konstruksjonsmetoder som var revolusjonerende på den tiden. Hjernen bak disse nye ideene var Filippo Brunelleschis. I de seks århundrene siden bygget ble konstruert har kuppelen motstått lynnedslag, jordskjelv og historiens uroligheter. Det er unødvendig å si at statusen som et av verdens mesterverk av arkitektur er velfortjent.

Den guidede visningen avsluttes når du går ned fra kuppelen. Billetten gir deg også adgang til Duomo-museet, Klokketårnet og baptisten. Sørg for å dra nytte av denne ekstra bonusen og utforske disse severdighetene på egenhånd!

Hvordan fungerer det?

Rett etter at bestillingen er fullført kommer billetten på e-post. Denne kan du enten vise fra mobiltelefonen eller printe en kopi som du tar med.

Hvor er møtepunktet?
Møtepunktet er på Piazza di San Giovanni.

Billettkategorier

Voksen (15+)
Barn (4-14)
Spedbarn (0-3): Gratis

Bestill

man, 10 aug 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 1 timer

Avgangstider

Hva er inkludert i prisen?

- Slipp køen-billett til Florence Duomo
- Små turgrupper på 15 personer eller færre
- Headset

Veibeskrivelse

Adresse
Piazza di San Giovanni, 7 50123 Florence Italy

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine