Galleria dell'Accademia di Firenze: Prioritert inngang

 
Fra kr 295

Galleria dell'Accademia di Firenze (Galleriet til Firenzes akademi) er plassen for kunst- og kulturentusiaster som ønsker å se florentinsk kunst. Med prioritert inngang får du mer tid til å beundre de ikoniske statuene og maleriene fra 1500-tallet inkludert Michelangelos "David".

Høydepunkter

- Få raskere tilgang til Galleria dell'Accademia
- Beundre Michelangelos statue "David"
- Se malerier fra 1500-tallet, inkludert verk av Botticelli
- Utforsk museet i ditt eget tempo

Hva kan jeg forvente?

Galleria dell'Accademia er berømt - så berømt faktisk at køene utenfor noen ganger kan strekke seg rundt bygningen. Dette er ikke overraskende gitt omdømme og kaliber på kunsten. Med disse prioriterte billettene kan du bruke tiden din på å beundre kunsten, i stedet for å vente i køen.

Accademia åpnet på 1780-tallet som et undervisningsanlegg for studenter ved Kunstakademiet. I dag er galleriet kjent som hjemmet til Michelangelos "David". Denne berømte statuen, ofte sitert som et ideal for den mannlige figuren, er nesten 5 meter høy. Statuen sies å være et symbol på den florentinske republikkens kamp mot dens større rivaler. Akkurat som den bibelske David kjempet mot giganten Goliat.

Det er mer å se på Galleria dell'Accademia enn "David". Et annet verk av Michelangelo, "Slaver", viser en gruppe fangeskikkelser fanget i marmor. Michelangelo fikk ikke en sjanse til å fullføre dette arbeidet, men det er likevel fantastisk. Galleriet har også malerier fra 1500-tallet av kunstnerne Botticelli, Ghirlandaio og Uccello, blant andre.

Hvordan fungerer det?

Billetten blir sendt direkte på e-post rett etter at bestillingen er fullført. Ta med deg en utskrevet kopi, eller vis billetten fra mobiltelefonen.

Hva gjør jeg når jeg kommer dit?
Bytt e-billetten din for en papirbillett på billettluken overfor museet. Adressen til billettluken vil oppgis på din e-billett. Når du har fått billettene, kan du gå til Prioritet inngang for reserverte billettseiere.

Viktig informasjon

- Vær oppmerksom på at det kan være kø til billettluken, som du ikke kan hoppe over.
- Ingen væsker er tillatt inne, bortsett fra halvliters vannflasker.

Billettkategorier

Voksen (over 18 år)
Barn (0-17): Gratis

Barn fra 5 år eller yngre trenger ikke billett, de kommer inn gratis. Barn i alderen 6-17 år kan hente en gratisbillett på billettluken, der du også bytter inn e-billetten.

Åpningstider

Mandag: Stengt.
Tirsdag og torsdag: 08:15 til 22:00.
Onsdag og fredag-søndag: 08:15 til 18:50.

Bestill

man, 10 aug 2020

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Åpningstider

Hva er inkludert i prisen?

- Raskere adgang til galleriet.
- Adgang til midlertidige utstillinger, når det finnes.

Veibeskrivelse

Accademia Gallery

Adresse
Via Ricasoli 58 50122 Florence

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine