Sightseeing

Opplev det beste av Firenze! Kom på en av våre mange forskjellige sightseeingturer. Blant annet tilbyr vi turer til Uffizi-galleriet, katedralen og Palazzo Vecchio. Vi har turer til fots, på sykkel, på segway eller i en miljøvennlig elektrisk vogn.

Sightseeing
 
Firenze til fots med David

Firenze til fots med David

Oppdag renessansen fødested på Firenze til fots-turen. Bli på en reise gjennom den fascinerende historien og kulturen i en av Italias mest interessante byer - Firenze. Bestill her!

Fra 1055 kr
Sightseeing i Firenze med tegneleksjon

Sightseeing i Firenze med tegneleksjon

Dette er den perfekte turen for alle som er interessert i livet til en renessansekunstner i Firenze. Kombiner en spasertur i byen med 1-times tegneleksjon, hvor du får testet om du kan bli den neste Michelangelo. Bestill her!

Fra 948 kr
Firenzes høydepunkter

Firenzes høydepunkter

Denne turen er den perfekte introduksjonen til en av Europas vakreste byer, kjent for sin renessanse- og barokkkunst og arkitektur. Den morsomme og informative guiden tar deg med på en gåtur i hjertet av Firenze. Bestill din tur allerede i dag!

Fra 363 kr
Rundvisning i domkirken

Rundvisning i domkirken

Bli med på en fascinerende tur av historien til domkirken og de italienske renessansegigantene Brunelleschi og Giotto. Duomo-katedralen er den travleste og mest populære attraksjonen i Firenze. Denne turen starter ved å gå i domkirken med slipp-køen-billett! Bestill turen din i dag!

Fra 629 kr
Segwaytur i Firenze 

Segwaytur i Firenze 

Opplev Firenze på en ny og morsom måte! På denne segway-turen tar våre erfarne guider deg med gjennom byen, mens du får høre om historien og kulturen i Firenze ved hjelp av et video og lydguide-system på segwayen. En fantastisk og morsom opplevelse. Bestill i dag!

Fra 799 kr
Segwaytur i Firenze: kveld

Segwaytur i Firenze: kveld

Opplev renessansen fødeby på kveldstid, når Firenzes kjente monumenter er fortryllende opplyst i natten. Vår 2,5-times segwaytur på kveldstid er en uforglemmelig måte å se Firenze på. Bestill på nettet og sikre deg en plass!

Fra 693 kr
Firenze på sykkel 

Firenze på sykkel 

En sykkeltur er en morsom og aktiv måte å dra på sightseeing i Firenze. Firenze er en relativt sikker by å sykle i, og ruten vår er nøye tilrettelagt til å gjøre dette til en morsom og sikker tur for hele familien. Bestill din tur her!

Fra 373 kr
Brunelleschi's dome - Slipp køen

Brunelleschi's dome - Slipp køen

Gå direkte forbi den notoriske lange køen og inn i Brunelleschi-domen med det samme! Turguiden tar deg med til toppen av den høyeste bygningen i Firenze, hvor du kan nyte en enestående utsigt over byen og Toscana. Bestill din tur opp i katedralen i Firenzes dome nå!

Fra 799 kr
Firenze Hop-on Hop-off

Firenze Hop-on Hop-off

Oppdag fantastiske Firenzes Hop-on Hop-off-busser! Sightseeing har aldri vært så enkelt! Velg mellom 24, 48 eller 72-times billetter og så ubegrenset tilgang til de tre bussrutene. Gratis for barn under 5 år. Kjøp billetter her!

Fra 245 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn